Vertical divider

Stappenplan.

Inleiding.

Het stappenplan vormt de basis voor het opstellen van het convenant en de berekening van de alimentatie. Het geeft aan welke informatie verzameld moet worden, hoe de verzamelde informatie gebruikt dient te worden en welke afspraken op basis van de informatie gemaakt kunnen worden.

Naast dat het stappenplan u stap voor stap door de scheiding heen helpt, maakt het ook uw financiële positie inzichtelijk.

GA NAAR ONZE WEBSITE SCHEIDSLIJN.NL OM HET STAPPENPLAN TE BESTELLEN!

Aan het einde van het stappenplan kunt u kiezen of u zelf de echtscheiding grotendeels regelt of dat u een professional inschakelt. In het geval dat u uw scheiding laat afhandelen door een professional, dient het stappenplan als basis voor de  afhandeling van uw scheiding, waarmee u veel kosten bespaart op de afhandeling van uw scheiding.

Een ander voordeel is dat u volledig op de hoogte bent van dat wat geregeld dient te worden en dat niet de professional de regie van uw scheiding in handen heeft maar uzelf.

Het stappenplan bestaat uit zeven delen (A tot en met G). De informatie en de gemaakte afspraken uit de afzonderlijke delen worden uiteindelijk opgenomen in het convenant.

 

 

KOOP
S
K
P
A
O
 
FAVORIETEN
dating
afab
krediet
lexa
stop
ditzo
mobiel.nl
DAS
vodafone
 
 
 
Onderhoud: Veronica Webdesign